kläder.



Jeansjacka gammal Tunika Bik Bok Armband H&M Skärp gammal Leggings Gina Tricot

ö__ö

Nu ligger jag med Stina, Linda och Bajsie. Bajsie är den nya Kissie :D Vi sitter och möglar så nu går vi ut :)


jippie

Nu sitter jag och väntar på att Barret ska sluta skolan och släpa sig hit så vi kan ut och fota :D Förhoppnigsvis kan jag fixa en ny bloggdesign till imorgon. Även hennes ska uppdateras. Har ni missat hennes blogg så måste jag tipsa om den eftersom hon har väldigt bra smak när det gäller kläder och smink. Mycket trevlig blogg som bör läsas :)
Nu ska jag torka håret see ya :*


valborg

Imorgon är det sista april :D Ska väl ut och härja i Hagaström om vädret håller sig fint :) I vilket fall sover Linda över och Marrie och Stina kommer hit. Nåt kul händer väl iaf :)


lol

Har aldrig skrattat så mkt på en engelskalektion i hela mitt liv! Fick utskällning av läraren och Filip oc Max gick ut i korridoren för att dom inte kunde sluta skratta. Spontan humor äger :'D


lite bilder



Alla bilderna tillhör Amanda lifeofamanda.blogg.se :)

vi köpte våra betyg

Hemma nu efter spex foto med klassen :D Åh vad alla var fina som rikemansbarn. Gick väl sisådär med att platta Mohammeds hår men annars var det ju fint. Nu väntar jag på att Amanda ska lägga ut lite bilder från idag som jag kan sno (a) Hoppas bara hon lägger ut dom innan jag sticker till stallet (;


springa

Hihi nu har jag varit busig och inte haft tid att blogga igen (a) Aja, ska ut och springa nu och sen läsa so och panika över kläder till imorgon :)


plattat hår (;


new haircut

Awesome :D Direkt efter skolan tog jag bussen ner på stan och klippte mig. Sen träffade jag på Måns och Sofia så jag hängde med dom och efter ett tag joina Max. Sen var jag så duktig att jag cyklade hem från travet :o Upptäckte genast hur dålig kondition jag faktiskt har (a)

Nej nu blir det family guy 
tjarrå :)


donkeyboy

Bilder från hoppspecialen i måndags :)

Jak er busiK ^^

mats whal

OOOH så coolt att våran skola fira världsboksdagen idag med att ta en riktig, livs levande författare till skolan. Mats Whal hette han? Han var lite pedofilig och snackade om att när vi kom hem efter skolan gick vi och la oss på våra sängar och runkade, typ. Hihi han var rolig iaf :D Särskilt när han snackade om när han tog betalt för sina tjänster och hade det hett i sitt badkar (a) Ah om man är lika pervers som jag så hör man ju hur det låter xd När jag kom hem blev jag lite tjurig för att solen bestämde sig för att gå och dö bakom ett moln när jag tänkt sola, men det är smällar man får ta :)


fina vädret

Hemma efter en kort dag i skolan. Eftersom det är så fint väder ute känns det synd att sitta inne så det blir nog en kort joggingtur innan hoppspecialen som btw ska flytta ut till stora utebanan idag :D Får se om det följer med lite fina bilder hem ikväll :)


fjärran

Badat på fjärran med Max och David idag :D Alla andra var så emo att dom inte orkade följa med :(
Ååååh orkar inte med skolan imorgon... Fint väder nu iaf (y) Om det inte var för att det faktiskt gradvis blir varmare skulle jag antagligen gå och lägga mig nu och höra av mig till skolavslutningen. Speaking of that börjar jag få panik över hur lite tide det faktiskt är kvar nu :o Kommer sakna min awesome klass D: Har iaf New York att se fram emot


helg<33

Vaknade bredvid Max imorse. Finns inte mycket som slår det kan jag lova :)<3 Nu blir det väl dusch och sen valbo med Linda ^^

see ya


oj fina bilder hej

Oj vilka fina bilder Barret skicka då *not* Tror dom är från typ i somras? Ah bjuder på några för jag har tråkigt :)
Aja man måste ju bjuda på sig själv (y)




god natt

Vanlig torsdag, inget särskilt. Eller jo! "Lånade" Max röda adidaströja :D får väl se när/om han får tillbaka den (a)

Så jävla trött :o måste sova nu... God natt :*


vår...




Jeansjacka HM Tunika Gina Tricot  Leggings Gina Tricot Skor Stadium Halsband/väska/solglasögon vettefan (a)

simma :s

Simma med skolan måste va bland det värsta som finns... Att simma annars är kul men inte när man tvingas göra det D: Köpte iaf glass efter (y) fast den fick hora runt lite mellan alla människor... mawcks er snel


awesome :D

Ida+David+Raggiboy + kladdkaka= awesome :D:D


kladdkaka

Ooopsie dålig på att uppdatera igen (a)
Har varit tävlingar i Högbo så har både jobbat och tävlat själv :)
Nu är man ju tillbaka i skolan efter en veckas lov, men det var faktiskt helt ok. Max sov över så vi var väl inte särskilt pigga på att gå upp 6 på morgonen... Något positivt var iaf att vi bara behövde gå på en lektion och sen på en teater på konserthuset. Den var faktiskt ganska bra :O Handlade typ om att man inte skulle knarka osv. Sen åkte vi tillbaka hem till mig och nu står en kladdkaka i ugnen. Naajs säger jag bara :D


ponny akuten

Helvete att jag inte kollat på det tidigare :o Underbart program om ungdommar som har problem med sina ponnyer. Det coolaste är ju såklart att söt-Jacobs häst är Munsboro Destiny, fulings brorsa :D Bästa ungen med bästa hästen. Sökte på Destiny på youtube och hittade en film där dom tävlar. Shiit vad fin den hästen är alltså. Även att jag har kort på Destiny från SM i Högbo med förra ägaren.

Blev heltagg nu så jag antar att jag måste bege mig ut till stallet snart så jag stillar mitt hästbehov :)

http://www.youtube.com/watch?v=23z_jGOPRP0 

Filmen på Jacob och Destiny

http://www.youtube.com/watch?v=agUi4nOi88g

Jag rider hans brorsa         *hästens alltså ;D 


ja hej igen

Ok, då provar vi att blogga igen då ;) Ska faktiskt försöka bli duktig och uppdatera mycket... Får väl se hur det går :)

Idag vaknade jag bredvid finaste Max<3 Haha mamma säger att eftersom han är som en i familjen nu så får han sova över när han vill = awesome :D Sen blev det valbo med Linda. Jag hittade inget, men det kan bero på att det är så fult mode just nu? Allt jag såg var iaf tråkigt eller typ 500:- för dyrt för min budget :/ Lär ju spara pengarna inför NY, right? ;) Planerar att köpa åtminstone ett par converse, men sen får vi väl se vad det blir.

p&k


RSS 2.0